Right menu

Wilsonic community

Facebook Twitter Flickr last.fm myspace

Facebook / Twitter

Twitter Updates

Follow us on Twitter.

Užívateľské fórum

Wilsonic Festival 2008

reflecting future

Pre prispievanie do diskusného fóra sa musíte najprv prihlásiť tu.

Autor Správa

bigfish

03. jún 2008 11:55:11

Kelley Polar

Vsimol som si, ze sa z lineupu aj z ucinkujucich nenapadne vypadol Kelley Polar....
    Diky, ze ste o tom informovali, na neho som sa najviac tesil..

peter.skalnik

01. jún 2008 23:03:25

ad cmota > tricka

budu tricka, pripravujem novy rad v spolupraci s adidas, cize budu trochu drahsie ako tie predosle, ale krajsie, aspon dufam, posudenie necham na vas

Cmota

01. jún 2008 20:37:36

Tricka

Pacili sa mi minuly rok tie cierne tricka Wilsonic, ale uz sa mi neusla moja velkost. Budu aj tento rok?

zertovne bryle

01. jún 2008 19:14:10

ad peťo skalnik a pivo

to sa vobec nemusis obavat, ci budeme stihat.

galiyosha

01. jún 2008 16:56:05

mitóza

Pivo a asfalt ma veľmi netrápia, ale vzhľadom na to, koľko sťažností na rôznych fórach som už videl na kolíziu medzi Apparat Bandom a Deadbeatom (Fennesz veľmi kolidovať nebude -- ak začne načas, 23.40 už bude po jeho vystúpení), zjavne by veľa ľudí mierne preusporiadanie line-upu potešilo, aj za cenu rozbitia inak logickej dramaturgie jednotlivých stageov...

Ten Clark o piatej pôsobí na prvý pohľad trochu zvláštne, ale jeho aktuálny set postavený hlavne na poslednom albume bude IMHO skvelou energickou bodkou za celým festivalom. Inam by sa v sobotu aj tak nehodil a v piatok by som to videl len na ďalšiu kolíziu...

peter.skalnik

31. máj 2008 20:54:55

ad bono > pivo

Bude cervena hviezda a bude stat 40 Sk/0.4l. A bude vela vela pip, len aby ste stihali pit.

bon

31. máj 2008 20:45:17

pivo

ako to bude tento rok s pivom? bude ho viac ako pred rokom? a bude to opat cervena hviezda za 10sk/deci ?

peter.skalnik

30. máj 2008 22:59:40

ad radozoo > limity

ahoj, vsetko, co sa nemoze, je napisane priamo na vstupenke, ale su to zakladne prirodzene veci ako na kazdom festivale, ziadne prekvapenia.

peter.skalnik

30. máj 2008 22:52:10

ad vsetci > fotaky

Na cokolvek, co ma vymenitelny objektiv potrebujete PHOTOPASS. Ale ak mate naozaj zaujem a viete dobre fotit, napiste ziadost o PUBLIC PHOTOPASS na press@wilsonic.sk.

peter.skalnik

30. máj 2008 22:45:41

ad vsetci > Areal

Areal sme tento rok prestahovali na parkovisko z praktickych dovodov, na Tyrsovom sa stavia protipovodnova stena, comu sme sa museli prisposobit. Pred schodami do Areny je velka jama, takze sme urobitli vchod zboku, aby ste mali vsetky tri stage pokope. Tento rok bude trochu menej travy, ale snad vam to ten line-up vrati. Buduci rok ideme spat do prirody.

anpo

30. máj 2008 22:19:07

.

takze ak to spravne chapem budu to dva stany plus divadlo...cize vsetko kryte...nepotrebujem prsiplast

maharadža

30. máj 2008 19:03:17

?

vsetci tu picujete a stazujete sa hladate chyby...ja sa pozeram na lineup a moze sa to konat aj na cmstvorcovom..budem tam

Chip

30. máj 2008 17:56:42

to p@lo

Ja by som skor povedal, ze ju budes potrebovat.
    A este k tomu arealu, jedinu vyhodu to ma naozaj len v dazdi. Ale taka moznost sa nepripusta.

p@lo

30. máj 2008 08:20:12

...

jiku2: uvidime
    mam este otazku k tym fotakom. na digital dufam nepotrebujem akreditaciu, ci ano?

jiku2

30. máj 2008 07:55:56

p@lo

no krom toho ctverce pri Dunaji to bude cele na parkovisku.treba bude prset a nakonec to bude i nejake to +

radozoo

30. máj 2008 00:09:01

..

cau, mam phone s 5mega, neviem fotit..bude problem?
    celkovo by som ocenil zverejnenie zakazanych veci na vstupe dopredu, nech nemusim potom improvizovat
    dik

p@lo

29. máj 2008 23:42:37

...

myslim, ze to s tym asfaltom prehanate. je pravda, ze to bude oproti minulemu roku posunute ale nikde nevidim, ze by to malo byt na parkovisku. aj ked rozmiestnenie stagov je druha vec
    evelin: a ked si ma najdes, tak co potom?

evelin

29. máj 2008 23:11:30

p@lo

si ta najdem
    my chceme travu zadnej asfalt fuj

jiku2

29. máj 2008 20:06:59

areal 3

ze by? tak kdo je pro park a kdo pro asfaltove parkoviste?

Chip

29. máj 2008 19:45:05

areal 2

Podme bojkovat areal. Mozno ho este zmenia