Right menu

Wilsonic community

Facebook Twitter Flickr last.fm myspace

Facebook / Twitter

Twitter Updates

Follow us on Twitter.

User forum

Wilsonic Festival 2009

11.-12.-13. jún 2009, Summer Club Incheba

You need to be logged in to get access to the forums. Log in here.

Author Message

n1p

Tuesday 26 May 2009 4:16:29 pm

line-up

...tento rok vynechavame, jasne, je to otazka vkusu, no ak ma festival podtitul Reflecting Future, tak preco pozyvat Jazzanovu? ako oni su fajn len no...uz su urcite zaujimavejsie veci ako nu-jazz, celkovo chyba viac experimentalnych veci a tiez iba dufam ze sa to nepobere tym smerom ako Pohoda, napriek tomu vela stastia, hudobnych zazitkov a najma slnecny vikend.
    - btw naco Napszyklat, ked boli pred pol rokom v a4???

anpo

Tuesday 26 May 2009 1:28:31 pm

ouou68

ktore veci zo slovenska ti chybaju na wilsonice? ved za posledne dva/tri roky tu uz hrali takmer vsetci

ouou68

Monday 25 May 2009 4:14:13 pm

palko zavinac

tak aspon ze sme sprosty obaja ...tak preco tam nie su niektore kapely aj zo slovenska kde mozme najst dost sikovnych umelcov ..a lacno ..ale nie ...zly lineup ale presvedcime sa...verim v omyl.

jiku2

Monday 25 May 2009 1:41:17 pm

Gabo

mne neprisel tehdy vyrazne odlisny, jen byl asi trosku jiny rozpocet a tim spojeny vetsi pocet dj´s na ukor kapel,ale i ty tam byly.
    V dnesni dobe bych videl rozdil jen v ustupu minimalu dupstepu a experimentalnejsi elektronice.

p@lo

Monday 25 May 2009 1:24:22 pm

...

sorry ako to vyznelo ostro. som sa nechal trochu uniest.

p@lo

Monday 25 May 2009 1:14:30 pm

ouou68

dakujem. na hlupu otazku som dostal aj hlupu odpoved. a co si cakal? kazdy festival sa vyvija. to, ze vystupuje viac kapiel, ktore pouzivaju instrumentalne nastroje je iba dobre a mimochodom, wilsonic nikdy nebol iba cisto o elektronike. ako si niektori mohli vsimnut, tak kriza sa prejavila aj na tomto festivale, preto je tam tych vacsich mien menej ako po niektore roky.

Gabo

Monday 25 May 2009 12:58:18 pm

sila vkusu

myslim ze to co riesite je nazor vkusu.niekomu sa pacia gitary,spev,bicie-klasicky zaner popu vsadepritomneho a inym sa paci iba elektronika alebo jazz,kde az tak spev + gitara nie su dolezite.
    wilsonic sa meni,kto by pred 3 rokmi po vystupeni daniela bella povedal ze na tomto feste vystupia skupiny gitaroveho tahaveho zanru?
    wilsonic sa meni.len aby sa nezmenil.jedna riedka bazant pohoda nam staci

jiku2

Monday 25 May 2009 12:42:36 pm

ouou68

jaky byl podle teba tvar puvodneho Wilsonicu? promin,ze se tak hlupo ptam,ale z poslednych ctyrech vcetne letosniho, nemam pocit,ze by se vydaval nejakou spatnou cestou. ma snad zatvrdnout nekde v minulosti?

ouou68

Monday 25 May 2009 11:46:52 am

p@lo

mozno inym ako som cakal...co sa pytas tak hlupo? mozno o dva tri roky ked sa lineup bude zostavovat v tomto style zabudneme na tvar povodneho wilsoniku..

p@lo

Monday 25 May 2009 10:05:58 am

to ououou68

akym smerom sa podla teba Wilsonic vybral?

ououou68

Monday 25 May 2009 1:44:40 am

dj buutsi quartet ma oslovil

to ma mozno zaujme

ououou68

Monday 25 May 2009 1:43:45 am

k line upu

dost velke sklamanie pre mna tento rok. wilsonic sa tymto smerom nemal vydat...

merkura

Sunday 24 May 2009 6:47:22 pm

Dj Palotai

Tesi nas, ze ste s line-upom spokojni.
    O par riadkov nizsie sme sa vyjadrovali k tomu, ze sa niektori z vasich favoritov prekryvaju. Niektore veci su otazka kombinatoriky a celkoveho zosynchronizovania vela aspektov, ktore vplyvaju na tvorbu line-upu.
    Dj Palotai vystupi 4:30 a verime, ze bude pre Vas ceresnickou na torte sobotnajsieho performence Wilsonic.Club_u!

gajdy

Sunday 24 May 2009 3:00:46 pm

DJ palotai o 4:30 rano(((((.................

Myslim si ze line-up na tento rok vyzera velmi dobre...klobuk dole.Dufam ze aj po organizacnej stranke to bude lepsie ako po minile roky len Skoda ze takeho velikana ako Dj Palotaia ste dali na 4:30 a na posledny den, to ako ze ked nieco nepozerem tak to mam vydrzat do vtedy))).Mohli ste ho dat trosku skor myslim si ze by to potesilo priaznicou tohto skveleho Tipka.Vidiet ho fakt zazitok....

Gabo

Friday 22 May 2009 1:47:10 pm

MHD opat

ako to bude s tou MHD ? trosku podrobnejsie by sa dalo napisat. ked budem cestovat v piatok z mlynskych niv na intrak do mlynskej doliny a pride pri STV-cke revizor a ja mu ukazem nejaky zdrap papiera kde nebude ani moje meno,a pan revizor narodeny len preto aby bol revizor pochopi to?mam skusenosti s revizormi a nechcem mat problemy.
    cize otazka moja je: ked budem cestovat v piatok a sobotu po bratislave,nie iba smerom k auparku alebo k zochovej v hocijaky cas,bude to zadara alebo su tam nejakej reštrikcie?danke schon

jiku2

Friday 22 May 2009 12:54:02 pm

vjs

tak to je parada..

merkura

Friday 22 May 2009 12:04:42 pm

VJ' s

Audio vs. Video. Dve ruka v ruke idúce zložky, ktoré umocňujú pocit festivalu Wilsonic. I na tomto ročníku predstavujeme crém de la crém rakúskej, nemeckej a slovenskej VJ scény. S radosťou oznamujeme, že vašim i našim ušiam budú lahodiť VJ crews ako: 4yourEye (AT), Sound:frame (AUT), Pfadfinderei (GER), Lichtapete (AUT), Kufrik bros (SK) and many more-)

julo

Friday 22 May 2009 11:33:14 am

wilsonic po 3

super tesime sa ...

jiku2

Thursday 21 May 2009 11:02:18 pm

MHD

a i ve ctvrtok?

anpo

Thursday 21 May 2009 10:28:19 pm

MHD

MHD zdarma plati aj na nocaky?